Specialisaties

Dakbedekking Roofing & Epdm

Doordat deze in jaren ontwikkeling grote verschillen van kwaliteit vertoonden hebben wij besloten
om enkel de beste merken hieruit te halen omdat wij ook een degelijke garantie zouden kunnen geven. De roofing is ook met de jaren geëvolueerd dat deze nu meedoet met de eigenschappen van epdm en ook nog eens ecologisch herbruikbaar is. Als u hierover verder advies wilt wat de beste keuze is voor Uw dak? Dan mag U ons altijd contacteren voor verdere uitleg hierover.

Realisaties

Dakisolatie

Wij plaatsen PIR isolatie om de juiste waarde voor een goed geïsoleerd huis of residentie te bekomen volgens de normen die ons worden voorgeschreven dit kan varieëren van dikte.
Dit kan ook volgens Uw EPB-verslag worden aangepast.
Ook kan U bij ons terecht voor rotswol isolatie als je een bepaalde geluidsnorm wilt naar beneden drukken.

Realisaties

Roosteringen

Houten roosteringen worden vooral in bijbouw of verbouwingen gebruikt voor het gemak en kostbesparing. Hierbij is geen kraan nodig om betonnen elementen over het huis te plaatsen.
Bij ons worden roosteringen uitgevoerd met baddens uit douglas waarbij we ook kijken om de juiste helling te plaatsen om u water naar het punt te krijgen van Uw afvoerbuizen. Ook kijken pij om de eventuele openingen van koepels hierbij uit te timmeren. Daarna word hierop een osb-plaat bevestigd waar we dan kunnen starten met de opbouw van het plat dak.

Realisaties

Velux dakramen & daglichtsystemen

Plaatsen of vervangen van oude dakvlakramen volgens de huidige normen behoord ook in ons takenpakket.
op platte daken hebt u de keuze tussen pvc-koepels of glazen koepels met een hoge isolatiewaarde.

Realisaties

© Copyright all rights reserved Lsroof.be –  Hermelijnstraat 20 – 8510 Marke – BTW  BE 0542.707.377 – powered by Hvweb.be